(recept
si oblíbilo 38 návštěvníků)
Pangasius s brambor.kaší
Potřebné ingredience
Filety z ryby, sůl, červ.paprika, hl.mouka, oliv.olej, máslo, cibule, kaše, zelenina na oblohu
Postup přípravy
Filety z ryby jsem opláchla, osolila, posypala červ.paprikou a obalila v hl.mouce. Rozpálila jsem oliv. olej a obalené filety osmažila z obou stran. Do výpeku jsem přidala máslíčko a orestovala pokrájenou cibulku.
No a pak nandala kaši + oblohu, přiložila opečené ryby, a polila máslíčkem s cibulkou. Používám filety z ryby Pangasius , nenašla jsem v tom kosti,tak to dávám s klidem i dcerce.
No a pak nandala kaši + oblohu, přiložila opečené ryby, a polila máslíčkem s cibulkou. Používám filety z ryby Pangasius , nenašla jsem v tom kosti,tak to dávám s klidem i dcerce.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Stanidlo
(upraveno)
2. 10. 2009, 13:40
Díky za receptík, dnes jsme ho měli k obědu výborný
avynka
(upraveno)
25. 10. 2008, 21:42
Podle mého předešlého komentáře vidím, že už jsou to 2 měsíce, co jsem dělala pangasia podle vašeho receptu . Byl vynikající a zítra bude OPĚT !!! MŇAM, už se těšíííím ....
Pája a Ája
(upraveno)
2. 11. 2008, 14:59
@avynka
jsem ráda že chutná.
avynka
(upraveno)
26. 8. 2008, 21:41
VYNIKAJÍCÍ !!!!!!! Masíčko se jen rozplývalo na jazyku ! Žádný kosti, rychle uvařeno a přesto byl výsledek FAMÓZNÍ !!! Jelikož už nemáme doma malinký děti, filetky jsem jen osolila a papriku přidala až k hl. mouce na obalení. Přidala jsem ještě i trošku chili a grilovacího koření, ať to má malinko říz a . Děkuji za receptík, DELIKATESA !!! Jo a ještě přikládám fotku porce manžela, já a děti jsme k tomu měly hranolky a rajčatový salátek.... http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=1273567
mikuli
(upraveno)
14. 7. 2008, 13:05
Dělala jsem v týdnu podle vás... a , fakt mňamka!!! Díky za super tip!!!
nevedalova
(upraveno)
10. 5. 2008, 10:55
mňaminka mám to v oblíbených nikdy nevím jak udělat rybu jinak než v trojobale, díky za tip
kapaja
(upraveno)
6. 4. 2008, 20:01
Pangas je výborný, včera jsme měli jako řízky
usmev
(upraveno)
6. 4. 2008, 20:11
@kapaja
my taky , páč je to lahůůůůůdka
OLUŠ
(upraveno)
6. 4. 2008, 19:48
ty brambory máte ale pěkně omaštěné ale vypadá to moc dobře
Pája a Ája
(upraveno)
6. 4. 2008, 20:02
@OLUŠ
alespon se to lépe klouzalo do krku. ne..normálně tolik nemastím. Ale měla jsem hustou kaši, tak trošku na rozředění...
kapaja
(upraveno)
6. 4. 2008, 20:00
@OLUŠ
jééé, vy jste i tady vy jste nějak na to mastné